Prislista 

Upplev effekten av mina hårbehandlingar i en lugn och harmonisk miljö – fri från stress. Jag avsätter tiden bara för dig. Avbokning av behandling skall ske senast dagen innan. Ej avbokad tid debiteras dig som kund. Varmt välkommen!

Dam & herr klippning

Jag försöker tillgodose dina önskemål så gott det går. Det är viktigt att du får en frisyr som passar just dig och som du kan trivas i. Om du vill ha en ny frisyr, boka gärna in en konsultation med mig.

  • 490 kr

Barnklippning

För barn upp till och med 10 år.

Ring för prisuppgift

Växt, örtfärgning

Min hårbehandlingar är helt utan syntetiska eller kemiska preparat. De består enbart av vildväxande eller ekologiskt odlade örter, vegetabiliska oljor, honung och vinäger.

Örterna hjälper dig att korrigera obalanser i håret och i kroppen. Med särskilt utvalda läkeörter blir växtfärgningen en stärkande kur för både kropp och hår.

  • Örtfärgning: 1050 kr
  • Örtfärgning inkl. klippning: 1540 kr
  • Örtkur inkl. energiklippning & huvudmassage: 1840 kr

Hårkurer

Inpackningar till håret gör jag av alger, honung, örter och vulkanlera. De väljs ut med omsorg för en behandling som passar just dig.

  • Inpackning: 800 kr
  • Inpackning inkl. huvudmassage: 1050 kr
  • Inpackning inkl. klippning: 1200 kr
  • Inpackningskur inkl. energiklippning och huvudmassage: 1490 kr

Hår- och huvudmassage

I mina behandlingar använder jag mig av indisk energimassage av hårbotten, med eller utan olja. Den är mycket avkopplande och stärkande för hår, kropp och själ.

Ring för prisuppgift

Energiklippning

Energiklippning är en klippteknik där allt ditt hår går ihop i ett speciellt system för att tillgodogöra dig och ditt så hår smycket energi som möjligt. Energiflödet i våra kroppar stoppas upp och motverkas om vi behandlar vårt hår på ett skadligt och onaturligt sätt.

  • Energiklippning inkl. huvudmassage: 780 kr
  • Energimassage huvud: 400 kr
öppettider hos frisör Älvan i Mariestad

Öppettider

På Älvan har jag varierande öppettider och enligt överenskommelse med dig som kund.  Välkommen att höra av dig till mig för att boka tid för klippning eller färgning. Min salong finns på Strandvägen 87 i Mariestad. 

Boka rådgivningstid!

Vill du få utförlig information om vad ditt hår behöver, boka en rådgivningstid. Ring eller skicka ett sms till mig, Ulrika Lidèn.

Frisör Älvan Mariestad logotyp

Älvan, Sjöstadens naturfrisör i Mariestad erbjuder tjänster som klippning, örtfärgning och kompletta hårbehandlingar som är helt fria från kemikalier. 

Besöksaddress

Strandvägen 87

546 36  MARIESTAD

Hitta hit

Boka tid: 070-333 23 12

E-post: info@naturfrisor.se