Energiklippning i Mariestad

 

 

Om energiklippning

Energiklippning är en klippteknik där allt ditt hår går ihop i ett speciellt system för att tillgodogöra dig och ditt så hår så mycket energi som möjligt. Energiflödet i våra kroppar stoppas upp och motverkas om vi behandlar vårt hår på ett skadligt och onaturligt sätt. 

En energiklippning är i korthet en hårklippning som börjar med 20 minuter indisk huvudmassage under tystnad. Massagen är avslappnande och sätter igång blodcirkulationen samt en renande process. Sen görs en tekniskt ren klippning med mycket kamning.

När du får en energiklippning får ditt hår ett fint flyt och brukar växa fortare. Många av mina kunder känner av energiflödet och värmen från hårbotten som utvecklas under klippningen.

Energiklippningen kan också vara bra om du tappar mycket hår eller får hårlossning. Klipptekniken gör att du får ett livskraftigare och glansigare hår,

naturlig frisör energiklippning
örtfärgning

Kundupplevelse energiklippning

Denna upplevelse är något utöver allt annat jag har varit med om. Sorg som jag burit så länge släppte taget och jag känner mig lycklig, euforisk och fjäderlätt. Mitt hår har varit trött och slitet, jag trodde jag skulle behöva klippa bort mycket. Mina längder är kvar och håret är mjukt, lockigt och känns så tjockt. Så innerligt tacksam och glad!

 

Köp ett presentkort

Ett presentkort för lugna stunder, tid för återhämtning och välmående. Om du vill ge bort en behandling till en vän eller kollega kan du köpa ett presentkort från Älvan. Presentkortet kan du köpa på min salong som finns på Strandvägen 87 i Mariestad.

Boka tid!

Boka tid för en klippning, färgning, massage eller om du få utförlig information om vad ditt hår behöver kan du boka en rådgivningstid. Ring eller skicka ett sms till 070-333-23 12.

Du kan även fylla i kontaktformuläret nedan. Varmt välkommen!

4 + 4 =

Frisör Älvan Mariestad logotyp

Älvan, Sjöstadens naturfrisör i Mariestad erbjuder tjänster som klippning, örtfärgning och kompletta hårbehandlingar som är helt fria från kemikalier. 

Besöksaddress

Strandvägen 87

546 36  MARIESTAD

Hitta hit

 

Kontakta Frisör Älvan

Boka tid: 070-333 23 12

E-post: info@naturfrisor.se