Energiklippning med huvudmassage i Mariestad

 

 

Om energiklippning 

Energiklippning erbjuder en alternativ och holistisk approach till hårvård, skiljer sig från den traditionella klipptekniken genom att fokusera på att harmonisera och förstärka energiflödet i håret och hårbotten. Om du står inför problem med ditt hår och letar efter en annorlunda metod, kan energiklippning vara det du söker för att främja både fysisk och emotionell hälsa genom en unik kombination av klippning och indisk huvudmassage.

Denna innovativa klippteknik startar med en lugnande 20-minuters indisk huvudmassage i en tyst och avslappnad miljö. Genom att integrera denna terapeutiska massage främjas blodcirkulationen och en renande process initieras, vilket skapar en grund för det kommande klippningen. Indisk huvudmassage är känd för sina avslappnande egenskaper och förmåga att minska spänningar, vilket inte bara gynnar hårbotten utan också ger en övergripande känsla av välbefinnande.

 

naturlig frisör energiklippning

Efter massagen följer själva klippningen, där varje hårstrå behandlas med omsorg och precision. En tekniskt ren klippning genomförs med noggrann kamning, vilket gör att håret får en speciell struktur och flyt. Energiklippningen strävar efter att inte bara förbättra det yttre utseendet utan också att skapa en djupare koppling mellan ditt hår och ditt inre välmående.

Många som har upplevt energiklippning rapporterar att deras hår får ett ökat flyt och tenderar att växa snabbare. Den ökade blodcirkulationen och avslappningen från massagen kan skapa en gynnsam miljö för hårväxt. Dessutom har kunder noterat en känsla av energiflöde och värme från hårbotten under själva klippningen, vilket bidrar till en upplyftande och positiv upplevelse.

För dem som upplever håravfall eller ständig håravfall kan energiklippning vara ett värt försök. Klipptekniken strävar efter att stärka och vitalisera håret, vilket kan resultera i ett livskraftigare och glansigare utseende. Genom att arbeta med energiflödet i hårbotten och själva håret, förespråkar energiklippning en mer holistisk syn på hårvård, där yttre skönhet och inre harmoni är tätt sammanlänkade.

Energiklippning erbjuder en unik möjlighet att utforska en annorlunda och holistisk metod för hårvård. Genom att kombinera teknisk skicklighet med indisk huvudmassage strävar denna klippteknik inte bara efter att förbättra hårets utseende utan också att främja en helhetssyn på välbefinnande. Om du letar efter en personlig och energigivande upplevelse för ditt hår kan energiklippning vara det alternativ du söker.

örtfärgning

Kundupplevelse energiklippning

Denna upplevelse är något utöver allt annat jag har varit med om. Sorg som jag burit så länge släppte taget och jag känner mig lycklig, euforisk och fjäderlätt. Mitt hår har varit trött och slitet, jag trodde jag skulle behöva klippa bort mycket. Mina längder är kvar och håret är mjukt, lockigt och känns så tjockt. Så innerligt tacksam och glad!

 

Köp ett presentkort

Ett presentkort för lugna stunder, tid för återhämtning och välmående. Om du vill ge bort en behandling till en vän eller kollega kan du köpa ett presentkort från Älvan. Presentkortet kan du köpa på min salong som finns på Strandvägen 87 i Mariestad.
Frisör Älvan Mariestad logotyp

Älvan, Sjöstadens naturfrisör i Mariestad erbjuder tjänster som klippning, örtfärgning och kompletta hårbehandlingar som är helt fria från kemikalier. 

Besöksaddress

Strandvägen 87

546 36  MARIESTAD

Hitta hit

Boka tid: 070-333 23 12

E-post: info@naturfrisor.se