Klassisk massage i Mariestad

 

 

Om klassisk massage

Klassisk massage, är en terapeutisk massageteknik som fokuserar på att främja avslappning och lindra spänningar i musklerna. Massagen utförs ofta med olja på en massagedyna och omfattar olika rörelser såsom strykningar, knådningar, tryck och vibrationer. Målet är att förbättra blodcirkulationen, öka flexibiliteten och minska muskelspänningar.

När du som kund bokar en behandling hos mig, kan du förvänta dig en lugn och avslappnande atmosfär. Innan behandlingen påbörjas, har du vanligtvis ett kort samtal med mig för att identifiera specifika områden med muskelspänning eller problem. Under själva massagen använder jag olika tekniker och trycknivåer beroende på dina individuella behov och önskemål.

klassisk massage

Om behandlingen

Behandlingen inleds med mjuka strykningar för att värma upp musklerna och skapa en känsla av avslappning. Därefter går jag över till djupare knådningar och tryck för att lösa upp spänningar och öka blodcirkulationen i vävnaden. Du kan känna en behaglig värme sprida sig genom kroppen när musklerna svarar positivt på behandlingen.

Många kunder beskriver känslan under och efter behandlingen som avstressande och uppfriskande. Den kan hjälpa till att lindra muskelsmärta, förbättra rörligheten och minska stressrelaterade symptom. Efter behandlingen kan du uppleva en känsla av ökad flexibilitet och lätthet i musklerna. Dessutom främjas oftast en övergripande sinnesro och välbefinnande, vilket gör att klassisk massage är populär som både en fysisk och mentalt avslappnande behandling.

Sammanfattningsvis är klassisk massage en terapeutisk upplevelse som fokuserar på att främja hälsa och välbefinnande genom att lindra muskelspänningar och skapa avslappning. Kunder upplever ofta denna behandling som både lugnande och uppfriskande, och dess positiva effekter sträcker sig bortom den fysiska lindringen till en känsla av inre balans och avkoppling.

massage avslappning

Prislista

Unna dig en avkopplande och djupgående klassisk massage. Jag erbjuder följande priser:

  • 30 min 450 kr
  • 45 min 580 kr
  • 60 min 750 kr

 

Köp ett presentkort på massage

Vill du ge en gåva som erbjuder lugn, återhämtning och välmående? Köp ett presentkort från Älvan och ge bort en avkopplande behandling till en vän eller kollega. På min salong, belägen på Strandvägen 87 i Mariestad, kan du köpa presentkortet som ger den perfekta presenten för lugna stunder och välmående.

Frisör Älvan Mariestad logotyp

Älvan, Sjöstadens naturfrisör i Mariestad erbjuder tjänster som klippning, örtfärgning och kompletta hårbehandlingar som är helt fria från kemikalier. 

Besöksaddress

Strandvägen 87

546 36  MARIESTAD

Hitta hit

Boka tid: 070-333 23 12

E-post: info@naturfrisor.se