Naturlig hårvård

Råvaror från naturens förråd

Naturlig hårvård är en form av hårvård som betonar användningen av naturliga, giftfria ingredienser och produkter. Att främja användningen av naturliga ingredienser och produkter som är fria från syntetiska kemikalier är mer skonsamt för ditt hår.

Från naturens eget förråd väljer jag omsorgsfullt mina råvaror som anpassar just till dig och ditt hår. Med en naturlig hårvård bidrar vi till ett minskat användande av kemikalier och giftiga ämnen, som är skadliga för vår kropp och inte minst för vår miljö. Håret är en avspegling hur vi mår i oss själva.

Ekologiska hårvårdsprodukter är gjorda av växtbaserade och naturliga ingredienser, såsom eteriska oljor, sheasmör och andra växtbaserade oljor och extrakt. Dessa naturliga ingredienser hjälper till att ge näring, skydda och ge näring till håret och hårbotten. Användningen av ekologiska hårvårdsprodukter hjälper till att minska mängden gifter som kommer in i våra kroppar som du kan få av syntetiska produkter.

färga håret naturligt med växtfärgning

Produkterna är också kända för att vara mer skonsamma mot håret och hårbotten än deras kemikaliebaserade motsvarigheter, vilket gör dem lämpliga för dem med känslig hud och hårbotten. Ekologiska hårvårdsprodukter är ofta dyrare än traditionella hårvårdsprodukter, men de är väl värda investeringen på grund av deras naturliga och välgörande egenskaper.

naturlig frisör energiklippning

Färga håret naturligt med växter

Som EKO-frisör färgar jag ditt hår naturligt, alla hårbehandlingar är helt fria från kemikalier. Om vi behandlar vårt hår på ett skadligt och onaturligt sätt, stoppar vi upp och motverkar det för oss oerhört viktiga energiflöde.

Allt du tillför ditt hår går rakt in i kroppen. Använd enbart naturens egna produkter som är gamla och beprövade, inget kan slå det!

naturlig frisör energiklippning

Före och efter bilder på växtfärgning

Till höstens mustiga färger passar den här kundens val av växtfärg! En fantastisk växtfärg helt utan syntetiska eller kemiska preparat. Endast från naturens egna förråd.

En välgörande hårbehandling till hår, kropp och själ.

före örtfärgning

Naturens inneboende kraft är större än du kan ana.

Boka rådgivningstid!

Vill du få utförlig information om vad ditt hår behöver, boka en rådgivningstid. Ring eller skicka ett sms till mig, Ulrika Lidèn.

Frisör Älvan Mariestad logotyp

Älvan, Sjöstadens naturfrisör i Mariestad erbjuder tjänster som klippning, örtfärgning och kompletta hårbehandlingar som är helt fria från kemikalier. 

Besöksaddress

Strandvägen 87

546 36  MARIESTAD

Hitta hit

Boka tid: 070-333 23 12

E-post: info@naturfrisor.se